Bilişim Sistemleri EABD Yüksek Lisans ve Doktora Programı Kabul Sonuçları Hakkında

Sevgili Bilişim Sistemleri EABD Başvuru Adayları,

Bilişim Sistemleri EABD programlarına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. YÖK İlke kararları gereği öğretim üyeleri başına düşen öğrenci sayısı kısıtlandırılmıştır. Bu çerçevede bazı alanlarda çalışan öğretim üyeleri çok az sayıda öğrenci kabul edebilmektedir. Bu yüzden önemli sayıda başarılı adayı kabul edememekteyiz. Önümüzdeki yıllarda bu durumun iyileşeceği beklenmektedir.

Programa kabul edilmeyen adayların özel öğrenci statüsünde dersi veren öğretim üyesinin iznini almak koşuluyla ders almaları mümkündür. Detaylı bilgi almak isteyenler, Öğrenci İşleri sekreteri Sibel Ergine (ssel@metu.edu.tr) adresine mail atarak ulaşabilirler.