Event

event

Siber Güvenlik Programı Oryantasyon Toplantısı

Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Siber Güvenlik Lisansüstü programlarına yeni kabul edilen ve kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı 27.09.2023 tarihinde saat: 10:00'da, Enformatik Enstitüsü 1.kat Konferans-2'de (II-06 nolu sınıf) gerçekleştirilecektir.

Veri Bilişimi Programı Oryantasyon Toplantısı

Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Veri Bilişimi Tezli Yüksek Lisans programına yeni kabul edilen ve kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı 26.09.2023 tarihinde saat: 10:00'da, Enformatik Esntitüsü II-03 nolu sınıfta gerçekleştirilecektir.

Sağlık Bilişimi ve Biyoenformatik Programları Oryantasyon Toplantısı

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Sağlık Bilişimi ve Biyoenformatik Lisansüstü programlarına yeni kabul edilen ve kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı 27.09.2023 tarihinde saat: 10:00'da, Enformatik Enstitüsü II-02 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir.

Bilişim Sistemleri Oryantasyon Toplantısı

Sevgili Öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Bilişim Sistemleri Lisansüstü programlara yeni kabul edilen ve kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı 27.09.2023 tarihinde saat: 10:00-11:00 da, yüz yüze Neşe Yalabık Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Programa kabul edilen öğrencilerimizi kutlar, kendilerine başarılar dileriz.

Subscribe to RSS - Event