Oryantasyon Toplantısı Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Döneminde programa yeni kabul edilen ve kayıt yaptıracak öğrencilerimiz ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Toplantı bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

Bilişim Sistemleri Doktora ve Yüksek Lisans Programları

26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da II-04 numaralı sınıf

Siber Güvenlik Tezsiz Yüksek Lisans Programı

26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da II-05 numaralı sınıf

Bilişsel Bilimler Doktora ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları

26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da II-03 numaralı sınıf

Sağlık Bilişimi Doktora, Yüksek Lisans ve Biyoenformatik Yüksek Lisans Programları

26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da II-02 numaralı sınıf

Çoklu Ortam Bilişimi YL Programı

26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da II-01 numaralı sınıf

Toplantıya katılacak öğrencilerimiz; tarafımızca temin edilecek olan aşağıda isimleri belirtilen formları, idari danışmanları ile birlikte aynı gün içinde dolduracaklardır.

Öğrenci Bilgi Formu

Öğrenci Not formu

Bilimsel Hazırlık Formu

Yukarıda bildirilen formları eksiksiz doldurabilmek için öğrencilerimiz aşağıda belirtilen belgeleri toplantıya getirmeleri gerekmektedir.

1 Adet vesikalık resim

1 Adet Transkript (Doktora öğrencileri için Lisans ve Yüksek Lisans Transkripti)

* Toplantıya katılımın zorunlu olduğunu belirtir, programa kabul edilen öğrencilerimizi kutlar, kendilerine başarılar dileriz.